top of page

Wat we kunnen doen voor jou

Wat we kunnen doen voor jou

Merken moeten flexibeler en slimmer zijn als het gaat om de productie van content. In-house productie kan het antwoord betekenen om wendbaar te zijn en kostenefficiënt content te creëren. 
 
Met BEP kunnen merken het beste creatieve freelance creatief- en productietalent inzetten om jouw team op te schalen, daar waar het nodig is. We selecteren freelance talent zoals producers, ontwerpers, DTP'ers, editors, creatieven, project-managers, fotografen etc. uit ons uitgebreide netwerk dat op dat moment bij jouw opdracht past. Daarnaast regelen we ook de vastlegging en finance zodat het allemaal klopt. Dus naast dat we het beste talent weten te vinden, nemen we je de rompslomp uit handen.
 
Ook als het om freelancers of leveranciers uit je eigen netwerk gaat, kunnen we de vastlegging en finance & handling voor je regelen (brokering). Zo hoef je als merk geen losse leveranciers aan te maken, dekken we de risico's goed af en is alles snel en goed geregeld ten aanzien van aansprakelijkheden, belastingen en arbeidsrechtelijke zaken. 

Team BEP

Team BEP is geen reclamebureau, ook geen inhouse agency of producerende partij.  Wij zijn een team van zeer ervaren specialisten die merken kunnen helpen creatie & content productie beter te organiseren. We zijn recruiters die dankzij onze ruime ervaring in de reclame en een zeer groot gezamenlijk netwerk, altijd de juiste mensen weten te vinden die bij de opdracht past. Team BEP regelt vervolgens op zeer professionele en secure manier de contractuele vastlegging met de freelancers en managed onze projectadministratie de financiele handling. Kortom, Team BEP maakt het voor jullie merk mogelijk om snel en zorgeloos met de juiste freelancers te kunnen werken. 

PHOTO-2023-10-11-12-32-57.jpg
Pam van Praag 
Bussines Director  
76175465-3313-4C2E-B315-B1728919E243_1_1
Rikje Thie
Founder | BEP
Emilie Dougué.jpg
Emilie Dougué
Business Affairs
& Legal Counsil 
IMG_2424.jpeg
Jacqueline Jansen
Brand Executive Manager 
IMG_8787_edited.jpg
Anne-Vibeke Lommen
Project
Administrator
D9D9CE98-5A66-434B-ADD3-C7CD7E0BDD51_1_1
Linda Brouwer
Founder | BEP
bottom of page