vodafoneziggo-logo.jpg

Laura van Gestel,

Manager Campaigns Content en Activation at VodafoneZiggo

Vorig jaar heeft VodafoneZiggo een uitgebreide transformatie ondergaan met het doel een future proof klantenervaring te bieden. Hieruit is een nieuw bureau model gekomen waarbij een partner is geselecteerd voor alle Core werkzaamheden op het gebied van strategie, media en technologie en creatie. Om meer ownership te pakken op het productieproces is dit laatste volledig ontkoppeld.


PIP is nauw betrokken geweest bij het realiseren van deze ambitie met hun kennis van de markt. Naast het consulteren over het opzetten en aanbesteden van de roster agencies en producerende partijen hebben ze met het nieuwe label BEP de orchestratie op het productieproces succesvol in gang gezet. Samen met BEP zijn de werkprocessen zoveel mogelijk op elkaar afgestemd; intern en extern,  waardoor er nu efficiënt en optimaal op elkaar afgestemd gewerkt wordt met een goed resultaat. De productie-kennis, ervaring en know-how van BEP heeft enorm geholpen om hier te komen en we zien in hen een partner om blijvend succesvol smart producties te organiseren vanuit onze kracht en die van onze partners.

 

 

Afgelopen jaar heb ik via BEP meerdere projecten als brand producer mogen produceren bij VodafoneZiggo. Dit is mij heel goed bevallen. Doordat je aam de klantenkant als producer werkt, zit je midden in het proces en dichter bij de decisionmakers. Hierdoor gaat het productieproces soepeler en sneller. De samenwerking tussen VZ, creatie en de productiemaatschappij is heel duidelijk en iedereen werkt steeds meer samen als een team. Ik vind het een hele fijne manier om te werken als producer doordat je meer betrokken bent bij alle partijen en het project. De samenwerking is betrouwbaar en prettig omdat zij de acquisitie en client service op projecten doen en ook de financiële afhandeling op zich nemen. Je hebt in BEP een klankboord voor raad en advies, iets wat je normaliter op projecten mist als freelancer.

Francine, Brand Producer
Schermafbeelding 2021-05-19 om 16.47.20.
Schermafbeelding 2021-05-19 om 16.49.34.

Ik ben via BEP als freelance Project Manager / Producer aan de  slag gegaan op de nieuwe  in-house video afdeling bij Bol.com.  Dit is een ontzettend leuke functie bij een mooi en groeiend bedrijf waar ik veel uitdaging en voldoening uit kan halen.

Er heerst een fijne sfeer en ik heb erg naar mijn zin. Deze match is goed gemaakt door BEP en zonder hun bemiddeling was ik hier echt niet terecht gekomen, dus ik ben ze erg dankbaar voor deze leuke opdracht en kans!

Hendrickje, Project manager | Producer

​​