top of page
VZ voor wix_edited.jpg

Laura van Gestel,

Directeur Brand Communicatie en Media & CSR

VodafoneZiggo heeft  een uitgebreide transformatie ondergaan met het doel een future proof klantenervaring te bieden. Hieruit is een nieuw bureau model gekomen waarbij een partner is geselecteerd voor alle core werkzaamheden op het gebied van strategie, media en technologie en creatie. Om meer ownership te pakken op het productieproces is dit laatste volledig ontkoppeld.


PIP is nauw betrokken geweest bij het realiseren van deze ambitie met hun kennis van de markt. Naast het consulteren over het opzetten en aanbesteden van de roster agencies en producerende partijen hebben ze met het nieuwe label BEP de orchestratie op het productieproces succesvol in gang gezet. Samen met BEP zijn de werkprocessen zoveel mogelijk op elkaar afgestemd; intern en extern,  waardoor er nu efficiënt en optimaal op elkaar afgestemd gewerkt wordt met een goed resultaat. De productie-kennis, ervaring en know-how van BEP heeft enorm geholpen om hier te komen en we zien in hen een partner om blijvend succesvol smart producties te organiseren vanuit onze kracht en die van onze partners.

 

Schermafbeelding 2021-05-19 om 16.47.20.

 

Francine, Brand Producer

Afgelopen twee  jaar heb ik via BEP meerdere projecten als Brand Producer mogen produceren bij VodafoneZiggo en FrieslandCampina. Dit is mij heel goed bevallen. Doordat je aan de klantenkant als producer werkt, zit je midden in het proces en dichter bij de decision makers. Hierdoor gaat het productieproces soepeler en sneller. De samenwerking tussen het merk, creatie en de productiemaatschappij is heel duidelijk en iedereen werkt steeds meer samen als een team. Ik vind het een hele fijne manier om te werken als producer doordat je meer betrokken bent bij alle partijen en het project. De samenwerking is betrouwbaar en prettig omdat BEP de acquisitie en client service op projecten doet en ook de financiële afhandeling op zich neemt. Je hebt in BEP een klankboord voor raad en advies, iets wat je normaliter op projecten mist als freelancer.

Schermafbeelding 2021-05-19 om 16.49.34.
Hendrickje, Project manager | Producer

Ik ben via BEP als freelance Project Manager / Producer aan de  slag gegaan op de nieuwe  in-house video afdeling bij Bol.com.  Dit is een ontzettend leuke functie bij een mooi en groeiend bedrijf waar ik veel uitdaging en voldoening uit kan halen.

Er heerst een fijne sfeer en ik heb erg naar mijn zin. Deze match is goed gemaakt door BEP en zonder hun bemiddeling was ik hier echt niet terecht gekomen, dus ik ben ze erg dankbaar voor deze leuke opdracht en kans!

Eric_Smit_BEP.jpg
Eric,  Brand Producer

Drie woorden om BEP te omschrijven...? Betrouwbaar, efficiënt, en decoupling komen als eerste drie bij mij op.

Mijn eerste opdracht via jullie was (midden in de Corona pandemie) meteen een mooie, en een flinke! VodafoneZiggo was al enige tijd bezig met het opzetten van een grote database/beeldbank voor fotografie, maar door Corona had dit enige vertraging opgelopen. Toen de trein bijna stilstond, ben ik ingestapt en heb ik dit project succesvol kunnen afronden.

Wat mij vooral is bijgebleven, is de relaxte sfeer rondom het project. En de efficiënte constructie waarbij de freelance BEP Producer rechtstreeks voor de klant werkt.

Daarbij was het een verademing dat er korte lijntjes en afstem-momenten waren om eventuele problemen direct het hoofd te bieden. En de brede evaluatie na afronding van het project, waarbij met alle ‘learnings’ ook echt iets wordt gedaan, was een perfecte afsluiter. Dat ben ik in de hectische bureau-wereld (veel te) weinig tegengekomen.

Foto Chantal Kremer_edited.jpg
Chantal, Project manager 

Dit is mijn eerste opdracht via BEP bij Bol.com! Naast dat het een prachtig Hollands merk is, werk ik er samen met super fijne, leuke, nuchtere en gedreven collega’s. Mijn eerste werkdag startte via een laptopscherm, best vreemd om je nieuwe collega’s niet ‘in het echt’ te zien. Maar dat thuiswerken went snel, al mis ik soms de imposante werkplek bij Bol.com wel. Als freelancer hoor je er ‘gewoon’ bij, bij Bol.com. En dan alle lieve cadeautjes die ik heb mogen ontvangen, nee, ik wil hier echt nooit meer weg!

Hoe kan ik BEP in 3 woorden omschrijven..?  Energiek, optimistisch en ik krijg altijd snel antwoord op mijn vragen.

Oh, en BEP is een vlotte betaler. Sorry, dat zijn er vier : )

Na een hectische periode bij het laatste bureau waar ik in vaste dienst was, realiseerde ik me tijdens een break dat ik het vak fantastisch vind, maar dat ik geen promotie hoefde te maken. Laat mij maar regelen, de dynamiek daarvan past het beste bij mij… company politics niet zo. Dus om het fris en verrassend te houden ben ik gaan  freelancen. 

bol. nieuw .jpg
Laurent Lubbers,
Head of Creative Studio

Wij ervaren BEP als Professioneel &  Pragmatisch en ze Ontzorgen onze Creative studio. 

De terugkoppeling van onze Creatieve Studio is alleen maar positief. Het is heel fijn om te horen dat ze blij zijn met de freelancers van BEP. En dat elke freelancer die via BEP binnenkomt professionaliteit uitstraalt en ons helpt de Creative Studio nog beter te maken.

BEP ontzorgt ons. Jullie reageren snel op aanvragen en komen met kandidaten die ook daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn op de werkvloer.

Belangrijk hierbij is ook dat ze binnen de cultuur van de afdeling en organisatie passen. Ook hier wordt door BEP rekening mee gehouden.

AS watson images.jpeg
Schermafbeelding 2021-05-19 om 16.40.47.

​​

bottom of page